2 løsninger til timeregistrering til din virksomhed

Uanset om du har en stor eller en virksomhed, er det essentielt at holde styr på arbejdstimerne fra dine kollegaer, så alle får udbetalt den rette løn, og således at du er sikret, at dine medarbejdere møder op i de korrekte timer. 

Der findes mange mulige løsninger for et tidsregistreringssystem, som både er til hjælp for dine kollegaer og for dig, som for eksempel at  foretage tidsregistrering eller anvende stempelure. 

Begge metoder er til for at hjælpe dig med at føre regnskab og holde bogføring af arbejdstimer og retmæssig løn til dine medarbejdere. Afhængigt af hvor stor din virksomhed er, antallet af medarbejdere og hvordan du bedst fører regnskab, findes der forskellige løsninger for dig!

Dan-time tilbyder forskellige løsninger, som tilpasses din virksomhed og dine behov, så du nemt og effektivt kan holde regnskab og udbetale løn. Inde på hjemmesiden timeregistrering kan du læse mere om dine muligheder, eller du kan læse med her og blive introduceret til Dan-time!

Dan-time tilbyder god service

Med mere end 30 års erfaring har Dan-time udviklet brugervenlige tidsregistrerings løsninger, baseret på god kundeservice. Der er intet krav om fast månedligt abonnement og prisen fastsættes efter de funktioner, som i benytter – altså du slipper for at betale for funktioner du ikke har behov for. 

Dan-time installerer systemet for jer så det er klart fra dag 1. Derudover står Dan-time til rådighed ved spørgsmål eller behov for support. Så gå ind på timeregistrering og læs mere allerede i dag!

2 løsninger til timeregistrering til din virksomhed

  1. Én mulig løsning er stempelure, som er en nem og enkel løsning til mindre virksomheder. Denne løsning anvender stempelkort, som medarbejdere manuelt skal stemple ind og ud, når du henholdsvis møder ind og tager hjem fra arbejde. Herefter kan disse stempelkort indsamles, og sammen med data fra stempelmaskinen kan du nemt og simpelt lave regnskab og udbetale løn. Hvis du er interesseret i denne løsning, men gerne vil undgå de fysiske stempelkort, så fås denne løsning også som terminaler med enten chips eller fingeraftryk, hvor medarbejdere enten stempler ind ved at holde en chip mod terminalen, eller bruger deres fingeraftryk til det samme. Med denne løsning bliver aflæsningen samlet på en computer, hvorefter du nemt kan hente dataen og lave udbetaling af løn.
  2. En effektiv løsning for større virksomheder er at anvende et tidsregistreringssystem, som automatisk sættes op efter din virksomheds behov. Et tidsregistreringssystem kan enten køre via internettet, terminaler eller mobilen. Med denne løsning har dine medarbejdere deres tidsregistrering ved hånden, og systemet indhenter automatisk denne data til din computer, så du automatisk får opsat de indtastede timer. Denne løsning tilbyder skræddersyede funktioner såsom registrering af hvornår medarbejdere ankommer, hvor længe de arbejder, komme- og gåtider, projekt og ordrer færdiggjorte, flex, afspadsering, ferie og fravær. 

 

Du kan læse videre i artiklen Ved du nok om tidsregistrering?.