De bedste håndvægte i 2021

De bedste håndvægte i 2021

Generelt kan det være yderst kompliceret, at finde frem til det træningsudstyr der passer dig bedst. Derfor har Nettofitness.dk gjort det nemmere for dig, at finde hoved og hale i alt det udstyr der findes derude.

Når man taler om bedste håndvægte, er det vigtigt at man tænker på hvad der matcher dit styrkemæssige niveau. Det anbefales derfor, at man anskaffer sig håndvægte indenfor det interval, man forventer at skulle bruge dem i.

Her kommer deres top 3 over bedste håndvægte i 2021.

Abilica PowerBox håndvægtsæt

Her ser du et håndvægtsæt med mange forskellige muligheder indenfor træning.

Med netop denne Abilica PowerBox får du en komplet vægtkuffert med en totalvægt på hele 15 kg, der med andre ord vil give dig et hav af muligheder for at træne med rigelig vægt til en god omgang hjemmetræning.

Derudover er det naturligvis altid muligt at supplere med en ekstra PowerBox, hvis man ønsker at træne med ekstra vægt, men med dette sæt håndvægte får man et helt igennem fantastisk begyndersæt.

Abilica Trio håndvægtsæt

Her er der tale om håndvægte der er lavet i støbejern og samtidig har en holdbar, skridsikker noeprenkappe, hvilket er alt afgørende for, at du kan være garanteret en behagelig træning.

Dette betyder med andre ord, at du ikke kommer til at have problemer med sved, og du skal slet ikke være bekymret for, hvorvidt dine hænder kan glide rundt.

Du modtager 2×1 kg, 2×2 kg og 2×3 kgs vægte, som giver dig muligheden for at træne på mange forskellige måder.

Igen er der tale om et sæt der er perfekt til hjemmetræningen, hvor det gælder om at arbejde på en lidt anden måde end i fitnesscenteret.

Abilica HexDumbbells håndvægtsæt

Ved at vælge Abilica HexDumbbells håndvægtsæt modtager du gummibelagte, sekskantede håndvægte. Det er denne type håndvægte der er perfekte til øvelser som i den grad kræver at håndvægtene ikke triller nogle steder. Dette kan eksempelvis være øvelser som Renegade Row.

Det kan også være det perfekte udstyr til hvis man blandt andet befinder sig i et motionsrum ombord på et skib, hvor man ikke kan kontrollere bevægelserne.

Siden de nu er belagt med gummi, beskyttes gulvet mod ridser og levetiden på selve håndvægtene forlænges også.

Så hvis du også har besluttet dig for, at få gang i den hjemmetræning i løbet af 2021, så kan du altså finde de bedste håndvægte ved blot at følge dette link gode håndvægte til hjemmet.