En ærlig og miljøvenlig parfume

At dufte godt er lig med personlige velvære. Der findes intet bedre end at dufte rent og lækkert, og det løfter også ens selvværd en hel del. Når man dufter godt, så fremstår man automatisk også meget mere præsentabel, og stråler af overskud.

Det er dog ingen hemmelighed at de fleste parfumer indeholder en masse parabener, og andre e-numre, som umuligt kan være god og skånsom for miljøet. Parabener og e-numre kan desværre også være allergi og astma fremkaldende, så det er en god idé at skåne sig selv for sådanne ting. Men hvad gør man så, hvis man vil undgå parabener og e-numre, men stadig dufte godt og dejligt? 

Har du hørt om Ærlig parfume? Det kommer du i hvert fald til nu!

Findes der en parafume uden parabener og e-numre?

Ja det gør der faktisk. Der findes en Ærlig parfume, som virkelig bare er helt igennem ærlig, og som er økologisk. 

Ærlig er et hundrede procent dansk brand, som er opstartet af Lis Hansen i 2018. Lis Hansen er oprindeligt uddannet laborant, og har i mange år arbejdet med hudpleje produkter, og produkter til håret. Med andre ord kan man sige at hun har mange år bag sig i branchen. Hun har helt selv udviklet Ærlig konceptet som ikke består af parabener og e-numre, og derfor kan folk som normalvis er parfumeallergikere sagtens bruge Ægte parfumerne. Det er altså rigtig lækkert. Samtidig er Ægte parfumerne også bedre for miljøet, og ikke skadelige som andre parfumer kan være. 

Ærlig er produceret i Danmark, og alt indholdet i parfumerne kommer atlså indenfor Europa – altså alt lige fra råvarer til emballagen. Ærlig er gennemtænkt ned til mindste detalje. 

Æsker som Ærlig kommer i er FSC godkendt, hvilket betyder at du som køber, er garanteret at det træ som er fældet til æsken bliver plantet igen, og der bliver ikke fældet mere træ end hvad skoven selv kan nå at reproducere. 

Ærlig parfumerne kommer i tre varianter

P1 – Er en frisk og mild duft, med en masse feminine træk. Duften kommer fra peoner, kaffe, koriander og hvid musk.

P2 – Er en duft som dufter lidt mere parfumeret og af blomster. P2 er blød og intens på samme tid og noterne stammer fra Rose, lychee og jasmin samt en smule patchouli, vetiver og vanilie.

P3 – Er en duft som skiller sig lidt mere ud en ovenstående dufte gør. Den bemærkelsesværdige duft er anderledes og spændende med sine noter fra rose, vanilie, orkide og akkorder fra praline.