Hvordan bruger man en slipsenål?

Hvis du ikke er sikker på, hvad et slipsenål er, eller hvordan du bærer et, er du ikke alene. Der er mange mænd, som i sagens natur, ikke forstår dig på slipsenålen. Men hvis du vil tilføje et traditionelt twist til din garderobe, er slipsenålen et enkelt tilbehør, du roligt kan tage til dig. Alt hvad du behøver at vide er, hvordan man bærer det som en sand gentleman. I denne vejledning vil vi kommer nærmere ind på, hvad en slipsenål er, og hvordan man skal bære det.

Hvad er en slipsenål?

En slipsenål er et lille stykke metal designet til brug sammen med et slips. Formålet er at holde dit slips på plads ved at fastgøre det til din skjorte. I dag bruges slipsenåle imidlertid også af æstetiske årsager, såsom til at tilføje en moderigtigt twist til et outfit. Som sådan er der mange forskellige muligheder og designs, og kun fantasien sætter grænser.

Hvordan bruger man en slipsenål?

For at få et poleret og ordentligt sammensat look, skal din slipsenål placeres korrekt i forhold til placeringen af dit slips. Hvis den sidder for lavt eller for højt, kan det ødelægge hele looket. Ideelt set skal dit slipsenål sidde midt på brystbenet mellem den tredje og fjerde knap på din skjorte. Den skal fastgøres fra højre mod venstre for at fange både dit slips og din skjorte bedst muligt.

Hvis du går efter et smart afslappet look, som for eksempel cowboybukser med en skjorte, slips og blazer, kan du style det yderligere ved hjælp af en slipsenål. Så i stedet for subtile og formelle muligheder, skal du holde øje med unikke designmuligheder. Noget, som supplerer dit outfit og fremhæver din stil som slipsenålen gør, fungerer godt. Men sørg for, at dit valg tager overhånd, og at du føler dig selvsikker nok til at kunne bære det.

Hvis du derimod går efter et mere formelt look, fungerer slipsenålen også rigtigt godt. Så hvis du har et bryllup, en middag på en fin restaurant eller en forretningsbegivenhed, kan du overveje at accentuere dit fine tøj i form af en skjorte og et slips og kombinere dette med en fin slipsenål, der kan færdiggøre dit elegant udtryk. Et simpelt sølvdesign på slipsenålen fungerer altid godt i disse sammenhænge. Imidlertid kan en slipsenål også give et lille strejf af farve og skabe noget struktur.

Skal du købe din næste slipsenål? Så kan du Køb Slipsenåle lige her.