Introduktion

Lasota Energy er en dansk virksomhed som er oprettet i 2011. Vi udvikler og distribuerer innova­tive højkvalitetsprodukter, med en effektiv negativ ion ladning og hologrammer med elektromagnetiske skalafrekvenser. Vores filosofi er central for udviklingen af vores produkter. Ved at fokusere på kroppen som en hel­hed sørger dit nye produkt for, at optimere din krop og bringe den så meget i ligevægt som muligt. Produktet indeholder intet skadeligt og kan nemt anvendes af børn, unge og ældre. Lasota Energy Jewellery J-Line er vores nyeste produktserie.

Hologrammer

Et Lasota Energy smykke har indlejret 3 hologrammer, som er en tynd film ladet med elektromagnetiske frekvenser mellem 7,4-8,2 Hz. Effekten påvirker nogle forskellige nervesystemer, som fører til de centre i hjernen, som styrer al motorik. Herfra optimeres hele det motoriske bevægelsesapparat øjeblikkeligt. Det er altså hjernen selv, der ved stimulation sørger for en bedre funktion af det motoriske system.

Negative ioner

Videnskabelige og dokumenterede undersøgelser har vist, at mennesker og miljøer der er påvirket af større mængder af negativt ladede ioner, reagerer positivt på en lang række områder. Forskningen har bevist, at negative ioner har en helbredende effekt på blodet, det autonome nervesystem, hormonsystemet, hjernefunktioner, kroppens immunforsvar, stofskiftet og desuden modvirker negative ioner træthed. Det sker, fordi negativt ladede ioner har evne til hurtigt at trænge ind i organismen og indvirke positivt på blodsystemet.

Germanium

Smykket indeholder germanium, som er det 32. grundstof i det periodiske system, et hvidt skinnende spormineral, som blev anerkendt som værende betydningsfuldt for helbredet allerede for cirka 30 år siden i Japan. Forsøg igennem flere år har vist, at germanium grundet dets høje indhold af antioxidanter, har en meget positiv effekt på lindring af kroniske smerter og kroniske virusinfektioner. Yderligere har det vist sig bl.a. også at være effektivt i behandling af forhøjet blodtryk og hjertelidelser.

FIR

FIR, en forkortelse af ”Far Infrared Radiation”, er en lavenergi terapitype, som via lys i det fjerne infra­røde spektrum og penetrering igennem vævet, ofte bruges til at forbedre sundheden i cellerne generelt. Ligesom i vores filosofi, er principperne bag FIR, at man fokuserer på kroppen som én helhed, ved ikke kun at have fokus på et symptom, men det at bringe kroppen i balance. FIR har vist sig at være effektivt mod bl.a. muskelsmerter, spasmer eller problemer med blodtrykket og for at fremme immunforsvaret, men også til at støtte processen med vægttab.

Magnet

Magnetterapi er en komplementær og alternativ behandlingspraksis, hvor man udsætter visse dele af kroppen for statiske magnetfelter. Magnetterapi har gavnlige sundhedsmæssige virkninger, såsom smertelindring, øget blodgennemstrømning, hævelse efter sportsskader og forbedret sårheling. Derudover har systematisk forskning bekræftet, at stærke statiske magnetfelter fra magneter, er i stand til at skille de røde blodlegemer fra hinanden, som normalt klistrer sig sammen ved usund levestil, såsom dårlig kost, tobak og manglende motion, for blot at nævne nogle af årsagerne.

Jeg håber du vil tage godt imod det nyeste produkt, Lasota Energy Jewellery også kaldet J-Line. Produktet findes både til kvinder og mænd.

Kontakt mig endelig hvis du har ydeligere spørgsmål til disse fashion armbånd J-Line.

Størrelser:
Sort model - enkelt bånd: Small (18.5 cm), Medium (21cm), Large (23.5 cm.)   
Hvid model - Vikles dobbelt.  Small (35 cm.), Medium (39 cm), Large (43 cm.) – Denne model skal vikles rundt om håndleddet to gange.   
Levetiden på J-line er 3 år.

 

Pris er inklusiv porto

Lasota J-Line 


 
Cristina Klastrup ck@slipallergi.dk 31150140 @slipallergi
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk