Kom i form i Randers hos Træneriet

Træning er både godt for din krop og sjæl. Det er en mulighed for dig at forbrænde fedt, så din krops energi niveau forøges, samtidig med at du får strammet din krop op. Samtidig er det en fantastisk mulighed for at koble dit hoved fra hverdagen, og i stedet fuldt ud fokusere på fornemmelsen i din krop, hvilket giver dit sind et frirum i hverdagen. 

Hvis du gerne vil gøre dig selv og din krop en tjeneste, så kan du komme i skarp form hos Træneriet i Randers. Her få du en lang række muligheder for at deltage på forskellige hold og dyrke forskellige former for sport, så du helt sikkert også vil finde noget, som vækker din interesse. 

Inde på Træneriet kan du læse meget mere om dine muligheder for træning og de forskellige hold, som tilbydes. Du kan også læse med her hvor du kort vil blive introduceret til dine muligheder for at komme i form hos Træneriet i Randers. 

3 skarpe grunde til at komme forbi Træneriet

For det første, så tilbyer Træneriet hold på alle niveauer, så du dermed også vil kunne finde et hold der passer til dig! Derudover udformes din træningsplan efter hvor du er med din træning, så både din træning og dine hold vælges efter behov. 

For det andet, så er en kostvejledning inkluderet, uanset hvilken plan eller hvilket hold, du er tilmeldt. Kostvejledningen vil være faglig og relevant for dig, og den vil altid tage udgangspunkt i en travl hverdag, så den er realistisk at implementere i din hverdag.

For det tredje, så giver Trænerier dig 100 procent tilfredshedsgaranti. Med andre ord betyder det, at hvis træningen ikke lever op til dine forventninger hver gang, så kan du altid frit skifte træner og/eller hold når du ønsker det. 

Mange tilbud til dig

Hos Træneriet finder du mange forskellige tilbud, så du kan få tilmeldt dig træning, som du har lyst og motivation til. 

Du kan blandt andet deltage i bootcamps for kvinder, som er den mest populære træningsform. Her er der fuldt fokus på at give den gas og have det sjovt på det niveau, som du ligger på i din træning. 

Der er mulighed for personlig træning, hvor du sætter fuld fokus på din egen personlige træning. Her får du en personlig træner tilknyttet, som har en faglig relevant uddannelse, og som dermed kan indrette din træning efter dit niveau og din hverdag. 

Har du lige født, så kan du deltage i mor-barn hold, som er en sikker måde at genopstarte din træning efter fødslen. Din træner vil have erfaring med at starte træning op efter fødsel, og selve træningen vil være indrettet således at du kan have dit barn/dine børn med, så de kan inkluderes lidt i træningen undervejs.