Mona Bøhnke, 25.09.2012

Jeg har altid haft gode erfaringer med det Cristina har leveret, så var ikke i tvivl om at jeg skulle have det armbånd.
Jeg har haft ondt i mine knæ, muligvis pga slid, igennem et par år, især smerter når jeg skulle sove, spiste en del piller for at få noget søvn.
Nu efter at jeg bruger energiarmbånd har jeg næste ingen smerter, så jeg kan varmt anbefalde armbåndet, det er billigere end piller og bestemt sundere

Jette, 06.09.2012

Inden jeg købte et ankelbånd er det på sin plads at fortælle at jeg ikke troede at det ville have nogen effekt...Hokus pokus tænkte jeg, men fordi jeg normalt har så mange smerter i mine led, når jeg er på arbejde...ville jeg alligevel give det en chance. det er jeg rigtig glad for...ingen hævede knæ...har ikke skulle trække mig selv op af trapper...på grund af smerter i knæ og hofter...mine arme, skuldre og nakke har bare haft det fint. I stedet for at vågne 3 gange om natten og heller ikke kunne falde i søvn på grund af smerter...er jeg faldet fint i søvn og har kun været vågen 1 gang...det er simpelthen fantastisk...ikke en eneste smertestillende pille har jeg taget på de 14 dage jeg har været på arbejde...jeg er bare så glad for at finde en for mig rigtig god løsning. Jeg kan kun give Lasota energy mine bedste anbefalinger.

Anette, 03.08.2012

Jeg har haft armbåndet på ca. ½ år, har haft stor effekt, mærket det mest på energi niveauet, har måtte ta´ armbåndet af om natten i perioder pga. for megen energi. Har mærket den har været god for led og muskler, knap så ømme efter sport udøvelse - løb og cykling. Helt sikkert jeg skal købe et nyt når det ikke virker mere.

Nanna, 25.06.2012

Siden en faldulykke i februar (4 mdr. siden)har jeg haft smerter i hoften, efter 3-4 dage med armbåndet, var smerter væk.

Helle, 23.06.2012

Mit knæ har haft det meget bedre efter jeg har fået armbåndet på.
Tidligere havde jeg ondt i knæet når jeg vendte mig i sengen om natten, og
jeg humpede op om morgenen. Nu mærker jeg næsten ingenting.

Tidligere kunne jeg ikke få benet i gang når jeg havde kørt i bil eller siddet stille længere,
det generer mig heller ikke mere.

Så stor ros til armbåndet. Jeg nyder det og håber virkningen fortsætter.

Jeg har haft armbåndet på hele tiden siden jeg fik det. Sover også med det.

Lone, 23.06.2012

Jeg er en kvinde på snart 48 og har fået diagnosen svær fibromyalgi og lidt slidgigt i begge skuldre, hvilket har bevirket, at jeg har smerter i muskler og led døgnets 24 timer. De sidste 5-6 år har jeg ikke kunne ligge med min højre arm under hovedet og kun kunne få den ud i en 35 - 40 graders vinkel fra kroppen. Men efter ca. en times tid med energiarmbåndet på, har jeg fået meget større bevægelighed i armen og kan nu ligge med armen under hovedet og gøre andre ting med den. Nå, okay tænkte jeg. Det kan jo også være tilfældigt, så efter 3 uger tog jeg armbåndet af og satte det på den anden arm. Efter omkring et døgns tid vendte de tidligere smerter tilbage i højre arm og skulder, så jeg tænkte, åhhh nej og tog armbåndet over på højre arm igen. Men der skulle nu gå over et døgn inden effekten og bevægeligheden vendte tilbage, så nu er jeg overbevidst om armbåndet positive virkning, Og jeg tager det ALDRIG af igen. Skal have købt et til min veninde som er frisør og meget belastet i ryg og skuldre, min fødselsdagsgave til hende og jeg håber jo at det har en lige så positiv virkning på hende, som det har på mig.
Lone

Opret indlæg i gæstebog

Cristina Klastrup ck@slipallergi.dk 31150140 @slipallergi
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk