Allergibehandlingen

 

Er årsagen psykisk, vil en behandling foregå således:

Årsagerne og koblingerne kan være mange, og det er lidt af et puslespil at finde årsagen, da en allergi kan være opstået så tidligt, at man ikke kan huske sammenhængen. Derfor vil klienten kinesiologisk blive udsat for en aldersregression, hvor man tester for en alder, hvor armen bliver svag. (Se under kinesiologi) Den tidligste alder man finder, vil man gå ind at arbejde på. Hjernen er som en computer, hvor alt man har oplevet og alle sanseindtryk, er gemt på harddisken.

 

Nøglen til at ophæve allergien

Mange oplevelser er gemt i skuffer, som ikke har været åbnet siden allergien opstod. Hjernen skal dog nok få åbnet skuffen, når den bliver kodet ind på det. Når hjernen får åbnet skuffen og ”set på sagen” igen, vil den ofte indse, at det pågældende allergen slet ikke er farligt, og allergien er ophævet. Mens hjernen arbejder, holder man allergenet op til mundvigene og aktiverer to vigtige akupunkturpunkter, der har forbindelse til hver sin hjernehalvdel. Er armen stærk, når man er færdig med behandlingen, bliver klienten konfronteret med allergenet.

 

Du medbringer selv det, der giver dig allergi

Klienten medbringer selv sine allergener. Man kan reagere på én slags græs og ikke en anden, eller én kat og ikke en anden. Derfor er det vigtigt, at klienten kommer med præcis det allergen, der giver anledning til en reaktion. Ofte vil der være en del at medbringe, hvis man har krydsallergi. Allergenet skal medbringes i en gennemsigtig plasticpose, som er forsvarligt lukket. Få evt. en anden til at komme allergenet i posen. Der er 113 græsarter i Danmark, så derfor er det også vigtigt, at man medbringer forskelligt græs der gror, der hvor man plejer at få en allergisk reaktion.

 

Hvad nu hvis jeg har Candida?

Er årsagen Candida, må klienten på kosttilskud og en kostændring i min. 1 måned - 2-3 måneder hvis den er meget slem - og derefter komme tilbage for den egentlige allergibehandling. Herfra vurderer vi, om der er behov for et længere forløb, eller om svampen er slået ned.  Dette er for at opnå det bedste resultat. Det vil være en rigtig god ide efterfølgende at fortsætte med at pleje sine slimhinder, for at forhindre fremtidige udbrud.

For at finde ud af, om klienten har Candida, kigger vi på symptomerne, på tungen og tester kinesiologisk.

Man skal påregne 1-3 allergibehandlinger. Alle allergier kan behandles hele året, men har du pollenallergi, så kom gerne før sæsonen begynder. Vær opmærksom på, at allergien kan komme igen ved stærk stresspåvirkning og hvis Candidaen blusser op igen.

Cristina Klastrup ck@slipallergi.dk 31150140 @slipallergi
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk