Stressfrigørelse og psykisk afbalancering

Hvornår har man brug for en stressfrigørelse? Ja, der kan være mange situationer, hvor kroppens bæger flyder over, og man går ned med stress. Stress kan være relateret til en situation i nuet, eller en situation som ligger langt tilbage. Har man f.eks et traume fra barndommen som f.eks. involverer vold, misbrug, vanrøgt eller mobning, vil dette sætte sig i kroppen. Får man ikke sine traumer bearbejdet, vil man senere ofte opleve depression, stress, sygdom og have svært ved at fungere optimalt. I denne situation vil det kræve en længere samtale inden selve behandlingen. Alt efter hvor traumatisk situationen har været, vil jeg bruge forskellige metoder. 

Du kan måske også have oplevet, at have en chef eller kolleger, der har mobbet dig eller behandlet dig dårligt, så du til sidst måtte sygemeldes. I dette tilfælde kan man bruge KLAP-metoden, som er en meget effektiv behandling der varer ca. 3 minutter. 

I den psykiske afbalancering vil vi bl.a. teste kinesiologisk på forskellige følelser, personer, oplevelser og situationer i dit liv, for at finde frem til lige præcis de ting der stresser din krop. Har man f.eks stress på en masse forskellige følelser, som knytter sig til en bestemt person eller situation, kan disse følelser pludselig være afbalancerede igen, når først man har lavet en stressfrigørelse på personen eller situationen, der har startet det hele.

Cristina Klastrup ck@slipallergi.dk 31150140 @slipallergi
Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk